Achtergestelde groepen

Achterstellen is onrechtvaardig. Toch gebeurt het helaas maar al te vaak. Met individuen, groepen en zelfs hele volksstammen. Iteams wil daar wat aan doen. Niet zo direct door op de barricaden te gaan, en ook niet door het  juridische aan te pakken door de aanstichters aan te klagen. Nee, meer door de getroffenen weerbaar te helpen maken. Condities creëren voor ontwikkeling.

Geen hulpverlening, maar ontwikkelingshulp. Geen brood om te eten, maar een oven om brood te maken, en te verkopen. Geen vis, maar een hengel. Geen handleidingen of regels, maar normen en waarden. Economische zelfredzaamheid is het doel. 

Iteams heeft mogelijkheden om daar aan te werken, in diverse landen. Direct door eigen teams of door partner organisaties.  Op agrarisch gebied, handel en onderwijs.

Wanneer u ideeën in deze richting hebt dan willen wij die graag van u horen. En zien of wij samen met u en andere partners tot zaken kunnen komen of u kunnen doorverwijzen naar een andere organisatie waar u wellicht mee kunt samenwerken. Neem per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact op.

U kunt ook deze focus groep met een algemene gift ondersteunen. Uw bijdrage is welkom op bankrekening
NL38 RABO 0111 4061 02 t.n.v. Iteams o.v.v. Focus achtergestelde groepen

Terug