End Slavery

Slavernij. Officieel afgeschaft, maar in de praktijk nog steeds aanwezig. Mensen die werken zonder betaling, mensen die onder dwang werkzaamheden verrichten, of tegen hun wil in er in terecht gekomen zijn.

En het gebeurt niet alleen ver weg. Sterker nog of je wilt of niet, je bent erbij betrokken. Onze drang om tegen lage kosten mooie dingen te kopen, is een van de bittere wortels dat slavernij in gang houd. Handelaren en producenten proberen zo goedkoop te leveren, maar dan wel over de rug van de arbeiders.
Ook gecompliceerd zijn de stromen van mensenhandel en betaalde vluchtlijnen. Traficking van meisjes en vrouwen voor de prostitutie, inzet van kinderen in oorlogssituaties.

Vertrouwen
Eén van de gevolgen van deze misstanden is een verwrongen zelfbeeld bij de slachtoffers en andere betrokkenen. Iteams wil graag helpen de meisjes vrouwen kinderen en mannen weer hun vertrouwen terug laten krijgen. In de wereld, in mannen, in mensen, in zichzelf en in God.

Geïnteresseerd?
Graag leren we mensen kennen die zich in willen zetten, en op verschillende manieren zich tegen deze misstanden en voor de slachtoffers willen inzetten. Neem contact op per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ondersteunen?
Als u het werk van End Slavery financieel wilt ondersteunen kan dat door een gift over te maken op bankrekening 
NL 38 RABO 0111 4061 02 t.n.v. Iteams, o.v.v. End Slavery

 

 

Terug