Onze werkers

Mathilde Companjen

Mathilde is de sterke vrouw op de achtergrond. Ze staat haar mannetje en springt in waar nodig. Samen met Barth is ze het avontuur van zendingswerk aanpakken aangegaan. En sinds 1982 hebben zij dan ook het nodige samen meegemaakt.

Member Care
Toen zij in Griekenland woonde was zij betrokken bij het Gastenhuis van AWO en deed Member-Care voordat het die naam kreeg. Zorg aan mensen op het veld. Dat doet zij eigenlijk nog steeds. Voor Iteams NL is ze de Member-Care coördinator. Verder zit ze in het Member-Care Nederland coördinatieteam en is lid van de Member-Care Europa werkgroep.

End slavery
Maar meer specifiek aan de groep van werkers die in End Slavery Ministries zijn betrokken. En ook know how delen, dwarsverbanden leggen tussen Christelijke Werkers die uitreiken naar mannen en vrouwen in de prostitutie, tegen trafficking in het geweer komen, kindsoldaten opvangen enz. Dit doet zij binnen Iteams en daarbuiten, in diverse netwerken.

Spreken
Mathilde is ook een goede spreekster. Ze vertelt graag over haar passies: End Slavery en het werk van onze vrijwilligers en partners in Afrika. Als u haar uit wilt nodigen kunt u dat doen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebedspunten en nieuwsbrief
U kunt zich opgeven voor de gebedspunten die Mathilde maandelijks verstuurd, of voor de familie nieuwsbrief van haar en Barth. Stuur eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan wat u wilt ontvangen.

Thuisgemeente
De thuisgemeente van Mathilde en Barth is de Evangeliegemeente Ermelo.

Ondersteunen
Uw giften zijn welkom op rekening NL19 RABO 0143 9205 53 t.n.v. Iteams ES Global

BIC RABO: RABONL2U

Terug