Onze werkers

Marije Companjen

Marije gaf haar baan als bewegingsingenieur op om zich in te zetten voor vrouwen die in Nederland als vluchteling zijn aangekomen, maar min of meer tussen wal en schip geraakt zijn. Terugsturen naar land van herkomst kan niet, maar blijven in Nederland eigenlijk ook niet. Het traject is doorlopend. Uitgeprocedureerd. Of er is helemaal geen documentatie. Wat nu?

Marije trekt al een paar jaar op met deze vrouwen. Zij ontwikkelde de visie voor een huis waar tenminste een aantal van deze vrouwen kunnen wonen. In afwachting van wat dan ook. Marije woont in Rotterdam en haar visie is om een veilige haven te creëren voor ongedocumenteerde vrouwen in Rotterdam. Een veilige plek waar ruimte is om fysiek en emotioneel tot rust te komen. Waar naast Bed, Bad en Brood ook begeleiding wordt gegeven. Waar vrouwen zich kunnen ontplooien en toewerken naar een hoopvolle toekomst. Hier in Nederland of elders.

Haar visie werd een project en draagt de naam Safe Haven. Het project werd een team. Het project kreeg een dak boven het hoofd: Safe Haven gaat in 2017 draaien (klik hier voor meer informatie).

Marije wordt door een vriendenkring ondersteund. En is full time met vluchtelingenwerk bezig. In Safe Haven maar ook in een netwerk met andere organisaties in de Rotterdamse regio.

Nieuwsbrief en thuisgemeente 
Marije stuurt regelmatig een nieuwsbericht en gebedspunten. Als u die wilt ontvangen, kunt u ze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanvragen.

Marije houdt een persoonlijk blog bij waarin ze schrijft over haar belevenissen in de wereld van de ongedocumenteerden: PlandeCompanjen

De thuisgemeente van Marije is Crossroads, Rotterdam.

Ondersteunen
Marije zet haar tijd en talenten met passie in voor het werk. Ze is voor haar levensonderhoud afhankelijk van giftgevers. Als u haar financieel wilt ondersteunen kan dat door uw bijdrage over te maken naar bankrekening 
NL88RABO 0123197007 tnv Iteams VW Rotterdam

BIC RABO: RABONL2U

Terug