Actueel

Diploma uitreiking in Zuid-Soedan

Iteams-NL werker Hilde van der Draai, een van de leiders van het Emmanuel Christian College doet verslag van een historische dag voor het onderwijs in Zuid-Soedan – de diploma uitreiking van Emmanuel Christian College in samenwerking met de Lutherse Wereldfederatie (LWF). 

Lees meer

TFC dag 18 maart 2017

 

 www.missienederland.nl/tfcdag

Nieuwe werker

Iteams Nederland heeft een nieuwe werker: Marieke van Dreuten heeft onlangs haar voorbereidende training gedaan en is na een busrit van 26 uur aangekomen in Osijek, Kroatië.

Marieke is een onderwijzeres en zij zal, samen met de ouders Jelle en Janneke Huisman, de vier kinderen begeleiden bij hun basisschool en middelbare school lessen.
Bid mee voor de aanpassing van Marieke in Kroatië en dat de scholing goed zal gaan voor alle kinderen.

Bezoek van werkers

De zomer is vaak de tijd voor Iteams Nederland werkers om naar Nederland te komen voor bezoek aan familie, vrienden en hun kerken hier.

Zo ook deze zomer: Afgelopen maand hadden we op kantoor het voorrecht twee gezinnen te ontmoeten. Het gezin Bogezi, die in Zimbabwe werken en het gezin Van der Elst die in Roemenië werken.
Ze deelden hun verhalen over hun zendingswerk en hoe God werkt in en door hen in de levens van degenen voor wie zij werken.

Lees meer

Access Training 2016

International Teams Nederland heeft in 2016 weer een ACCESS training gepland.
Deze bestaat uit drie (lange) weekeinden. De weekenden starten op donderdagavond en duren tot na de lunch op zondag. Het eerste weekeinde is ook open voor kortverbanders en geïnteresseerden.

Lees meer