Gaan

Next Step

Vijf minuten interview
International Teams wil je graag helpen te starten in de zending.

Download en vul het vijf minuten interview in. Het geeft jezelf en ons meer informatie over je verlangen God te dienen in de zending.

Neem dus vijf minuten de tijd, stuur het per mail of per post naar ons op en wij nemen daarna contact met je op!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Je kunt het ingevulde formulier per mail sturen of per post naar Iteams Nederland, Postbus 315, 3850 AH Ermelo.

Meedoen

Iteams is een stichting die graag handen en voeten geeft aan de droom of visie van een individu of een kerk. We hebben op bepaalde gebieden onze knowhow opgebouwd. En kunnen daaruit putten om mensen op weg te helpen.

Aan de slag
Gaan betekent vooral aan de slag gaan. Dat kan zowel in je eigen woonplaats als in Amsterdam, Brussel, Skopje, Mombassa of Berlijn zijn.

Stappen
Het proces van gaan heeft een aantal stappen. Wij willen je daarin helpen als gids.
Uitgaan als zendingswerker is een team-aangelegenheid. Dit zijn de spelers:
• Neem vanaf het prille begin mensen mee in je proces. Als klankbord en gebedspartners. Vaak is deze groep de basis voor een latere TFC.
• Neem je gemeente of kerk mee in je proces. Zij zullen je uitzenden. Zij willen jou en je visie beter leren kennen. Gemeentes hebben steeds vaker een zendingsbeleid. Voorkom een ongelijke start. Dat verzuurt vaak de communicatie.
• Selecteer een organisatie. Maak contact en zie wat er allemaal wel en niet mogelijk is.
• Als deze spelers op één lijn zitten kun je ook een grotere groep van mogelijke supporters erbij betrekken.

Samen met gemeente
Iteams is een co-zendende organisatie. Iteams zendt mensen uit samen met de gemeente of op verzoek van de gemeente.

Contact
Wil jij met ons in zee gaan, of wilt u als gemeente met ons mensen uitzenden. Dan staan we altijd open voor een verkennend gesprek. Zodat we over en weer elkaar beter kunnen leren kennen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Mail ons of bel ons op nummer: 0341 - 270608