Barth geeft leiding aan iTeams NL. In zijn leiderschapsrol wordt hij bijgestaan door een team van specialisten. Al sinds beginjaren 80 zijn hij en zijn vrouw Mathilde betrokken bij zending, en vooral met hun eerste liefde: de Balkan en daarbinnen ook nog de Albanezen.

Directeur

Barth’s hoofdtaak is directeur van de Stichting International Teams. Samen met het bestuur bepaalt hij de koers van de organisatie en de steun aan de vrijwilligers die aan de stichting verbonden zijn. Waar hij overigens er zelf ook één van is. Als leider van een klein team is zijn taak ook veelzijdig en omvat zowel de mensenkant als de boekhouding, zowel werken achter het bureau als bezoeken aan het veld. Het mooiste vind hij nog steeds om anderen in staat te stellen om uit te kunnen gaan. Dat ziet hij echt als een vermenigvuldiging.

Global Alliance

Barth vertegenwoordigt iTeams NL bij de parapluorganisaties in Nederland en op het veld. Hij heeft zitting in een aantal werkgroepen en besturen van partnerorganisaties in Nederland en daarbuiten. Als één van de directeuren van iTeams NL maakt hij ook deel uit van de iTeams Global Alliance. De ronde tafel waar de directeuren van iTeams Alliance elkaar ieder jaar ontmoeten.

Directeur - iTeams NL
 

Neem contact op met iTeams

Stuur een bericht met behulp van onderstaand formulier. Of ga naar de contactpagina voor alle gegevens.

Verstuur een bericht

E-mail verzenden
Velden