Projecten

Safe Haven - Rotterdam NL

Bouwen aan Safe Haven
In Rotterdam leven naar schatting zo’n 15.000 mensen zonder geldige verblijfspapieren. In de volksmond worden ze illegalen genoemd, formeel zijn het ongedocumenteerden. Een status die maakt dat ze geen recht hebben om te werken, geen recht hebben op bijstand en tot voor kort ook niet op basisvoorzieningen zoals Bed Bad Brood (BBB).

Lees meer

Esperanz Art - Ecuador

EsperanzArt is een werkplaats in Quito Ecuador waar tiener meisjes uit ingewikkelde omstandigheden de kans wordt gegeven om sieraden te maken. Spelenderwijs worden eerlijke arbeidsprincipes bijgebracht. Kwaliteit wordt beloond, maar hoe meer productie des te meer inkomen.

Lees meer

Udhekryq, nieuwbouw - Albanie

Udhekryq - nieuwbouw
De Albanese stichting Udhekryq heeft een terrein aansluitend aan hun bestaande locatie kunnen kopen. De bestaande bebouwing op dat terrein zal worden aangepast en uitgebreid om ook activiteiten voor grotere groepen te kunnen verzorgen, in voor- en naseizoen en in de winter.

Lees meer

Gemeentewerk Pojan - Albanie

Help mee de verbouwing van het evangelisch centrum in Pojan mogelijk te maken.
Pojan is het grootste dorp van Albanië. Het heeft geen stadsrechten, maar wel meer dan 7.000 inwoners. In dit dorp, 15 km buiten Korça, is een evangelische gemeenschap. Nu is het tijd dat het huis dat nu de ‘kerk’ huisvest omgebouwd gaat worden.

Lees meer

Casa Adalia - Ecuador

Ze zat aan tafel met de andere vrouwen. De babies werden verzorgd en doorgegeven zodat iedereen kon eten. Het klonk gezellig en er werden grapjes gemaakt. Nu de maaltijd is afgelopen, zie ik pas dat de moeders nog kinderen zijn. Ze verdwijnen naar een grotere ruimte en opeens zijn ze kinderen. Ze spelen tikkertje met elkaar...

Lees meer