Margreet Jans is de oudste Nederlandse zendelingen van iTeams NL. Margreet is voorheen zendelinge geweest in Colombia; ze is moeder van 5 kinderen en oma van 12 kleinkinderen. En nu ook moeder van vele kinderen in Servië en Oeganda. Zolang ze kan wil ze graag dienstbaar zijn, ondanks haar leeftijd. Al toen iTeams NL nog AWO was, was ze bij de organisatie aangesloten.

Dete i Svet

Margreet kwam in februari 1993 als zendelinge naar Servië met de visie om kinderwerkers op te leiden met het doel om de kinderen in Servië te bereiken met het evangelie. Hierdoor ontstond de organisatie Dete i Svet (Kind en Wereld). Dit is nu een zelfstandige Servische organisatie geleid door een Servische directeur en een Servisch bestuur.

OAZA

Margreet begon in 1998 met kinderclubs onder de Roma bevolking in Jagodina, midden Servië. Hieruit ontstond het Roma Centrum OAZA. Dit werk werd gestart samen met een jong Roma echtpaar uit Leskovac, Servië. Het Roma Centrum bestaat uit een Roma kleuterschool, een Roma gemeente en de daarbij behorende sociale projecten. Maar vooral kinderclubs op wel 6 plaatsen in de regio. 

Ellel Ministries

Sinds 2010 is Margreet betrokken bij de start van Ellel Ministries in Servië. Deze organisatie helpt geestelijke leiders inzicht en ervaring te krijgen in de bediening van Genezing en Bevrijding.

Oeganda

Sinds 2012 is Margreet een aantal maanden per jaar in Oeganda. Waar zij de liefde van Jezus deelt met ‘vergeten’ en weeskinderen deelt in Bulamu Village. En traint voorgangers en leiders op het platteland in de bediening van genezing en bevrijding.  

Nieuwsbrief

Haar thuisgemeente is de Evangelische Gemeente Leusden.

Haar nieuwsbrief kunt u hier aanvragen.

Ondersteunen

Wanneer u Margreet financieel wilt ondersteunen? Maak dan uw bijdrage over op bankrekening: 

NL34 RABO 0326 1690 24 t.n.v. iTeams o.v.v. KN-LL Margreet Jans Servië

(let op dit is een nieuw bankrekeningnummer)

Voor giften uit het buitenland: BIC voor RABO: RABONL2U

iTeams NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op.