Onze projecten worden mogelijk gemaakt door uw bijdragen. Met uw donatie neemt u deel aan de projecten van iTeams NL. Gods projecten. Hierdoor helpt u mensen en mensengroepen in hun veranderingsproces.

Uw algemene gift is welkom op:

IBAN: NL38 RABO 0111 4061 02

Rekeninghouder: iTeams
BIC RABONL2U

Deze algemene giften worden gebruikt waar het meest nodig is. U kunt ook gericht voor een werker of een project geven. Hiervoor gebruikt iTeams NL geoormerkte bankrekeningen. Kijk hiervoor op de pagina’s van de werkers, projecten of locaties..

 

Supporters

Supporters nemen dus een belangrijke plaats in binnen zending. Met hun gift nemen ze actief deel in de samen­werking. De bijdragen zijn ook het bewijs dat er meer schouders zijn die de last willen dragen. Voor iTeams NL en de werkers is het dan ook een graadmeter.

 

Verantwoordelijk

De gift wordt aan de Stichting gegeven. En de Stichting is daarmee verantwoordelijk om te zien of de gift ook daadwerkelijk wordt besteed aan het doel waarvoor het is gegeven. En dat doet de Stichting graag.

 

Bestemming

U kunt zelf uw bestemming voor uw gift kiezen. Meer informatie over werkers en projecten, zie hiernaast. Voor aanvullende informatie over bestemming.

 

Geen Bestemming

Uw algemene giften zijn welkom op onze daarvoor bestemde bankrekening  NL38 RABO 0111 4061 02  t.n.v. Iteams o.v.v. IT XX gift algemeen of waar meest nodig.

 

Belasting

Voor meer informatie over belastingopgaaf of belastingteruggaaf zie hieronder.

Vormen van doneren

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt doneren. Bekijk de opties hieronder voor meer informatie.

iTeams NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op.