Op zaterdag 9 februari organiseren we weer de landelijke Albanië contactdag. Deze keer hebben we twee hoofdsprekers uitgenodigd.

Allereerst zal Ergest Biti, directeur van de VUSH (Evangelische Alliantie in Albanië), spreken over de ontwikkeling van de Albanese kerken en ingaan op de vraag hoe we vanuit Nederland kunnen helpen.

Daarnaast zal Jeff Fountain spreken. Jeff is voormalig Europees directeur van Jeugd met een Opdracht. Hij heeft diverse boeken gepubliceerd, onder andere over zending in Europa en de Balkan. Tegenwoordig leidt hij het Schuman Centrum, een christelijk studiecentrum over de ontwikkeling van Europa. Het is zijn passie om te spreken over zending in Europa.

Voor elke organisatie is er de gelegenheid om zichzelf te presenteren op een eigen stand. De dag is van 10 tot 16 uur en wordt gehouden in Hilversum. We kijken uit naar uw deelname. 

Locatie: 

Oude Enghweg 28

1217 JD Hilversum

Voor vragen en meer informatie contact Ton Vegt op  

Léven - niet alleen overleven! Als iTeams NL werkers uitzendt, wil ze dat zij goed toegerust vertrekken. Zodat ze niet slechts overleven maar mogen bloeien in hun omgeving en bediening.

Een deel van deze toerusting is Access - drie lange weekends training. Tijdens deze training verkennen we met onze aankomende werkers vier gebieden: roeping, bekwaamheid, karakter en aanpassingsvermogen. Het is een tijd voor de werkers om hun roeping tot hun specifieke bediening aan te scherpen. En ook om de samenwerking tussen hen en iTeams NL te bevestigen met elkaar.

Lessen betreffen cultuur, communicatie, het oplossen van conflicten, teambuilding, spirituele paden, het karakter van God, het leren van talen, het omgaan met verandering en gezond leven. Tijdens Access zal er ook tijd zijn voor één op één gesprekken waarin al jouw vragen besproken kunnen worden en advies gegeven wordt voor het traject dat voor je ligt.

Neem contact op met iTeams

Stuur een bericht met behulp van onderstaand formulier. Of ga naar de contactpagina voor alle gegevens.

Verstuur een bericht

E-mail verzenden
Velden