Desire en Miguel Zova geven leiding aan de koffie bar 'Koffieklap' in Antwerpen. Dit is een werkervaringsproject voor vrouwen die uit kwetsbare situaties komen en hier begeleiding krijgen. Zij schrijven: Iedere ochtend voordat de koffiebar open gaat, beginnen we rond de tafel met het team. We nemen een momentje om samen koffie of thee te drinken, naar elkaar te luisteren en de dag te beginnen met een stukje uit de Bijbel en gebed.

Zodra de vorst voorbij was, zag ik het om me heen; mensen doken de tuin in. Er werd gesnoeid, onkruid gewied en er werden nieuwe plantjes gepland. Zelf heb ik niet zulke groene vingers, maar nu we een aantal jaar in een huis met een tuin wonen, waag ik ook een poging.

iTeams NL werkt samen met verschillende projecten. Een van deze projecten wordt geleidt door Elias Markos in Zuid Soedan. We stellen hem graag aan u voor - Elias Markos. Geboren in het Nuba gebergte van Soedan en als kindsoldaat geronseld werd Elias onderdeel van het bevrijdingsleger.

We verlangen dat de Kracht van God mensen verandert. iTeams NL faciliteert christenen in hun taak als zendingswerker.

In deze nieuwsbrief delen wij graag verhalen van zendingswerkers. Allemaal mensen met andere achtergronden, andere taken en andere bestemmingen, maar met dezelfde passie om levens en mensengroepen te zien veranderen.

In een van de arme wjiken In Kampala, de hoofdstad van Oeganda, staat de kerk "Streams of Life". De voorganger is pastor Gerald Mwebe. Samen met zijn vrouw Diana reikt hij met passie uit in hun buurt en ver daarbuiten. Zo ontvangen kinderen een warme maaltijd. Soms de enige maaltijd van de dag.

‘Ik keek naar de groep vrouwen die om me heen zat. Een Amerikaanse, 2 Roemeense vrouwen, een Filipijnse en ik als Nederlandse. We kenden elkaar niet heel goed, maar we deelden ons hart met elkaar, huilden samen, lachten en baden samen.

iTeams NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op.