iTeams NL maakt er een gewoonte van de werkers die bij iTeams NL zijn aangesloten tenminste eens per jaar te bezoeken. Daarom vertrokken Barth en Mathilde Companjen in hun golfje. Eerst naar Duitsland, naar Mitweida, net boven Chemnitz. Deze plaats heette vroeger Karl Marx Stad, inderdaad we zijn in de voormalige DDR. Hier woont de familie Veldhuizen...

In Brussel en omgeving wonen 10.000 Albanees sprekende mensen, maar er is geen Albanese kerk. Er wonen ook nauwelijks tot geen Albanese christenen in de stad. Met een team Nederlanders die Albanees spreken gaan we regelmatig naar Brussel voor evangelisatie onder de Albanezen. Het afgelopen jaar konden we starten met de eerste discipelschapsgroep in het Albanees.

MissieNederland houdt op zaterdag 24 maart 2018, in samenwerking met Member Care Nederland en diverse zendingsorganisaties, de jaarlijkse dag voor thuisfrontteams (TFT’s). Deze dag levert thuisfrontteams van zendingswerkers een schat aan nuttige informatie. De dag is tevens geschikt voor kandidaat zendingswerkers die bezig zijn een thuisfrontteam samen te stellen...

Het was feest in Mefembisse. 170 kinderen konden in januari aan hun nieuwe schooljaar beginnen. En dat was in 2017 ook al het geval. iTeams NL donors maakten dit mogelijk. Deze kinderen komen uit kansarme gezinnen, sommige hebben geen ouders of kennen ze niet.

Op vrijdag 24 november 2017 was er in Yei, Zuid Soedan een feestelijke afsluiting van het schooljaar. 149 Studenten van het Emmanuel Christian College (ECC) studeerden af aan de faculteiten Theologie, Onderwijs en Bedrijfskunde. De gouverneur van de deelstaat was als eregast bij de ceremonie aanwezig. En de bestuursvoorzitter George Bezuidenhout.

We hadden vernomen dat het in Servie pas op 13 januari Oudjaarsdag zou zijn. Naar aanleiding van het gebruik van de Juliaanse kalender door de Servisch Orthodoxe kerk wordt de laatste dag ook 14 dagen later dan in Nederland gehouden. Maar toch kwam er vrijdag ineens een sms-je dat we op Oudjaarsavond werden verwacht om 20.00 uur bij het voorgangersgezin.

Neem contact op met iTeams

Stuur een bericht met behulp van onderstaand formulier. Of ga naar de contactpagina voor alle gegevens.

Verstuur een bericht

E-mail verzenden
Velden