We verlangen dat de Kracht van God mensen verandert. iTeams NL faciliteert christenen in hun taak als zendingswerker.

In deze nieuwsbrief delen wij graag verhalen van zendingswerkers. Allemaal mensen met andere achtergronden, andere taken en andere bestemmingen, maar met dezelfde passie om levens en mensengroepen te zien veranderen.

De laatste tijd hebben we echt kunnen investeren in het opbouwen van relaties met mensen met een handicap en hun families. Dat is precies een grote reden, de drive, de visie en de missie van mijn verblijf hier, dus ik kan jullie niet met genoeg vreugde vertellen dat het geweldig is om dat vorm te zien krijgen!

Eind de­cem­ber en be­gin ja­nu­ari had­den we 2 jon­ge stel­len op be­zoek, Julia en Jan, doch­ter van een me­de­wer­ker van iTeams NL met haar vriend en onze zoon Na­than en zijn vrien­din Chris­ta. Dit was voor ons erg be­moe­di­gend. Julia en Jan heb­ben mee­ge­hol­pen met de kerst­mid­dag in Bang­la­desh en ver­der heb­ben ze al­le vier mee­ge­hol­pen ....

De afgelopen maanden heeft de oorlog in Oekraïne onze harten en gedachten bezig gehouden. Het was een moeilijke afweging op welke manier kunnen helpen. Bidden is natuurlijk een van de dingen die iedereen kan en mag doen voor Oekraïne en haar bevolking op dit moment. 

Miljoenen inwoners van Oekraïne hebben huis, haard en familie verlaten en zijn gevlucht. Een deel heeft een plek gevonden in het eigen land, een veel grotere groep is de grenzen met buurlanden overgestoken. Door onze werkzaamheden bij Stichting iTeams en contacten met partnerorganisaties in Ukraine ontvangen we dagelijks berichten van schrijnende situaties van families...

iTeams Nederland is in solidariteit, steun en gebed bij onze Oekraïense broeders en zusters. Wij veroordelen de ongerechtvaardigde daden van agressie door het Russische leger en haar leiders. Wij rouwen om het verlies van levens aan alle kanten. We bidden om Gods vrede en gerechtigheid voor Oekraïne en haar bevolking. 

iTeams NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op.