Shelton is al een aantal jaar mentor voor jong volwassenen die monteur willen worden. We hebben gezien hoe het hebben van een mentor deze jongeren helpt. Dus de volgende stap is om op dezelfde manier uit te reiken naar degene die dat nodig hebben;  Discipelschap en mentorschap...

Ook tijdens de afgelopen zomerperiode is veel werk van iTeams gewoon doorgegaan. Ondanks de huidige situatie vanwege Covid-19 zien we toch dat veel werkers hun werk hebben voortgezet en we zien dat de hulpvraag in veel situaties toeneemt.

Als zendingsorganisatie zien we wereldwijd veel ellende vanwege de gevolgen van de corona crisis. Waar we binnen Nederland al direct leed ervaren door de maatregelen die genomen moesten worden, is dit binnen de derde wereldlanden vele malen erger.

Ook onze werkers ervaren moeilijkheden vanwege corona. Zou u willen mee bidden voor al onze zendelingen en projecten? Omdat we over de hele wereld mensen hebben, merken we dat wereldwijd de maatregelen erg verschillen. 

Afgelopen week waren Barth en ik in Quito, Ecuador. Barth was voor een deel samen met andere leiders van de International Teams/ One Collective familie. Samen delen, bidden en elkaar bemoedigen! Mathilde voerde zoals elk jaar de gesprekken met de staf van Casa Adalia...

Doneert u ook voor Albanië? Afgelopen dinsdag, 26 November werd Albanië getroffen door een hevige aardbeving. Vanwege de aardbevingen zijn we een noodfonds gestart om onze partners in Albanië die het meest in nood zijn te ondersteunen.

Neem contact op met iTeams

Stuur een bericht met behulp van onderstaand formulier. Of ga naar de contactpagina voor alle gegevens.

Verstuur een bericht

E-mail verzenden
Velden