Gebed is de motor van de zending. Het is dé mogelijkheid om mee te werken. Met uw gebed wordt onze team aanpak pas compleet. Als christelijke organisatie geloven we dat we onze wensen bekend mogen maken bij God. Dat doen we door gebed. Wij willen iedereen uitnodigen om op die manier met ons samen te werken.

Bidden voor werkers

U kunt natuurlijk voor de werker die u kent bidden. Via hun nieuws en gebedsbrieven kunt u op de hoogte blijven van het wel en wee (kijk op de pagina van de betreffende werker en u vindt onder aan een mogelijkheid om contact op te nemen met hen of hun vertegenwoordiger).

Bidden voor focusgroepen

Maar wij nodigen u ook uit om op een ander niveau met ons mee te bidden. Binnen de focusgroepen van iTeams NL willen we u graag leren kennen als u een interesse hebt om met ons mee te bidden. Neem via de onderstaande linken contact op met de coördinator voor de focus groepen. 


Heeft u specifieke gebedspunten die onze bediening en activiteiten raken, neem gerust contact met ons op. We werken graag samen, maar bidden ook graag met één stem.

iTeams NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op.