Office Team

Het kantoorteam van iTeams NL ondersteunt de twee kanten van zending: De inzet van de werkers op het veld en het thuisfront.

Ontmoet het team

Directeur - iTeams NL
 
Barth geeft leiding aan iTeams NL. Samen met het bestuur bepaalt hij de koers van de organisatie. In zijn leiderschapsrol wordt hij bijgestaan door een team van specialisten.

Thuisfront Coördinator

Arjen Verboom werkt sinds september 2019 op het kantoor van iTeams NL. Zijn verantwoordelijkheden betreffen vooral de Nederlandse kant van het werk, dus het thuisfront.

Member-Care en End Slavery Coördinator
 
Voor iTeams NL is Mathilde de Member-Care en End Slavery coördinator. Verder zit ze in het Member-Care Nederland coördinatieteam en is lid van de Member-Care Europa werkgroep.

Field Coördinator
 
John's verantwoordelijkheden omvatten: training en uitrusting voor nieuwe werkers van iTeams NL op het gebied van geestelijke ontwikkeling, cultuur en teamontwikkeling.

Albanië Coördinator
 
Sinds 2013 is hij betrokken bij iTeams NL. iTeams NL is in Albanië actief in een netwerk met andere organisaties. Ton bezoekt en begeleidt werkers in Albanië en geven les.

Financiële administratie

Joni werkt op het kantoor van iTeams NL sinds Oktober 2017. Hier werkt zij als financieel medewerker. Een klus achter de schermen, maar daarom niet minder belangrijk!

Neem contact op met iTeams

Stuur een bericht met behulp van onderstaand formulier. Of ga naar de contactpagina voor alle gegevens.

Verstuur een bericht

E-mail verzenden
Velden