Tim en Angie dienen in Uganda bij de stichting Good Shepherd’s Fold.

Na negen jaar gediend te hebben in Soroti, een ander deel van Uganda, zijn ze betrokken bij Good Shepherd’s Fold sinds 2016. 

Met de visie om gezinnen tot bloei te brengen en gemeenschappen te zien veranderen door Christus, is het de missie van GSF om mensen tot discipelen te maken door zorg voor kinderen, onderwijs en gemeenschapsontwikkeling.

Tim is daar actief als directeur gemeenschapsontwikkeling en werkt aan het versterken en begeleiden van de staf binnen de stichting. Vanuit zijn sterke overtuiging dat het evangelie het centrum is van gemeenschapsontwikkeling, wil hij de vrucht van de Geest zien groeien in levens vanuit geloof, hoop en liefde die gemeenschappen veranderen. Vanuit samenwerking met leiders en leden vanuit de samenleving ontwikkelt, overziet en implementeert hij beweging in persoonlijk, economisch en geestelijke groei onder de allerarmsten en onderontwikkelde gezinnen. Hij rust hen toe in de Mercy Ministry programma’s die zich richten op scholen en kerken om Gods koninkrijk zichtbaar te maken door verzoening met God, zichzelf, anderen en het land. Waardigheid, het bieden van middelen en bronnen in de gebrokenheid in samenlevingen staat hierin centraal.

Angie is naast de opvoeding van de kinderen vooral betrokken bij het lesgeven aan de kinderen van zendelingen die binnen et team actief zijn.

Nederlandse Thuisgemeente:

Dutch Home Church

Tim en Angie zijn deel van christelijke Crossroads Church - Amstelveen.

Website en Sociale Media

Tim en Angies website: www.sliedrechts.wordpress.com  

U kunt de familie Sliedrecht volgen op Facebook and Instagram pages.

U kunt meer over dit werk van Good Sheperd’s Fold en de bediening van Tim en Angie leren kennen door deze link op YouTube video te bekijken.

Ondersteuning

Om de familie Sliedrecht en hun bediening te ondersteunen, kunt u maandelijkse of eenmalige giften overmaken op de volgende bankrekening:

NL38 RABO 0111 4061 02 van iTeams NL ovv. IA-UG Sliedrecht

BIC RABO: RABONL2U

 

Henk Jan en Allie Oosterhuis dienen onder de vluchtelingengemeenschap in Athene.

De stad Athene ligt op het kruispunt tussen Azië en Europa en is één van de belangrijkste overgangspunten voor de grote getalen vluchtelingen die per boot of over land aankomen en naar Europa proberen te reizen. Hoewel de media aandacht naar andere gebieden is verschoven, komen er nog steeds duizenden vluchtelingen in Griekenland aan en komen velen vast te zitten in onzekerheid, niet wetend wat de toekomst brengt.

Henk Jan en Allie zijn gepassioneerd om levens van vluchtelingen veranderd te zien worden door Jezus. We geloven dat zowel bekendmaken als het zichtbaar maken van het evangelie belangrijk is. We zijn betrokken in het bouwen van relaties met vluchtelingen door praktische hulp, ontspannen activiteiten en gesprekken. Doelgericht organiseren we tekenlessen voor tienermeiden, Bijbelstudies en discipelschapsbijeenkomsten. Ook zijn er ontspannen activiteiten zoals spelavonden en wandelingen. Ook bieden we gastvrijheid en helpen we te netwerken en door te verwijzen.

We werken samen met stichting Helping Hands, een vluchtelingen bediening, die verschillende programma’s binnen hun basis aanbiedt zoals een theehuis, familiemaaltijden, mannen en vrouwen bedieningen, douche- en was diensten en kledinguitgifte. In al deze zaken zoeken we ernaar de liefde van Christus te delen en om mensen te begeleiden naar discipelen van Hem, zodat ook zij op hun beurt weer nieuwe discipelen kunnen maken.

Ondersteunen

NL38 RABO 0111 4061 02  t.n.v. iTeams o.v.v.  VW-AR  

iTeams NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op.