U kunt zelf de bestemming voor uw gift kiezen

Doet u dat echter niet al te precies. Anders wordt de besteding en verantwoording wel erg lastig, en vaak zorgt dat voor onbalans. Het zal niet de eerste keer zijn dat er voor de auto van een werker giften binnenkomen voor 16 nieuwe banden voor de auto, terwijl er toch maar 4, hoogstens 5 nodig zijn. Dan is het beter om een algemenere bestemming te kiezen. Bijvoorbeeld auto, of beter nog. Volg zoveel mogelijk de vraag in de publicaties van de werker of iTeams NL.

Afzonderlijke bankrekeningen

De bestemming bij iTeams NL wordt voor een deel al bepaald doordat wij voor iedere werker of werkersechtpaar en hun projecten een afzonderlijke bankrekening hebben. Alles wat op die rekening binnenkomt is dus al gelabeld, tenzij u nadrukkelijk op uw overmaking aangeeft dat er een andere bestemming is.

Ander doel

Wilt u iTteams NL een bedrag geven voor een doel dat wij ons nog niet hebben gesteld, en dus niet op deze website voorkomt dan is dat zeker wel mogelijk. Maar wellicht is overleg vooraf dan een goede eerste stap. Wij kunnen u dan wellicht helpen door u te verwijzen naar een andere organisatie in Nederland, of uw gift doorzenden aan één van onze partners binnen de wereldwijde associatie International Teams.

Verantwoording

Het is de taak van de stichting om ervoor te zorgen dat uw gift daadwerkelijk gebruikt wordt voor het doel waarvoor het is gegeven. Wij hebben daar onze administratie op aangepast en hebben voor iedere werker of werkersechtpaar en hun projecten een afzonderlijke bankrekening. Om de stichting in staat te stellen om haar werk te doen, is met de werkers overeengekomen dat 10% van de inkomsten aan de stichting wordt afgedragen. Daarmee is iTeams NL in staat om begeleiding te geven, op afstand en met regelmatige veldbezoeken, deel te nemen in paraplu organisaties in Nederland en in het land van werkzaamheden. Enz.

iTeams NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op.