De International Teams Alliantie is één van de internationale organisaties die nauw betrokken is bij de opvang van vluchtelingen. Binnen de International Teams Alliantie zijn diverse iTeams nationale organisaties betrokken bij vluchteingen werk. Al vele jaren.

Er zijn iTeams activiteiten onder vluchtelingen in diverse steden in Europa. Zij geven directe hulp, of staat vluchtelingen bij bij de integratie. Van Istanbul, Athene, Wenen, Linz en Reute tot Glasgow zijn iTeams werkers aanwezig. International Teams breidt haar werk ook uit tot de beginpunten van de vluchtelingenstroom.

Als iTeams NL helpen we de projecten van andere partners in de iTeams Alliantie, en waar mogelijk helpen we nieuwe teams op te zetten. Ook in Nederland zelf.

Nood

De grootste nood in onze teams op het moment zijn financiën om eten en hygiëne artikelen. Mankracht en vrijwilligers zoeken we voornamelijk uit de plaatselijke kerken. Er is wel ruimte voor werkers met specifieke opleidingen en die specifieke talen spreken. En er is ruimte voor visionairs die nieuwe projecten willen opzetten of begeleiden.

Hulp bieden

Wanneer u zich in binnen- of buitenland wilt inzetten voor vluchtelingen, voor een zomeractie of voor langere tijd, neem dan contact met ons op via e-mail:  

Bijdragen

Als u financieel wilt bijdragen voor het vluchtelingenwerk, kunt u een gift overmaken op bankrekening:

NL38 RABO 0111 406.102 t.n.v. ITeams te Ermelo, o.v.v. VW-WW Vluchtelingenwerk.

iTeams NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op.