EsperanzArt is een werkplaats in Quito Ecuador waar tiener meisjes uit ingewikkelde omstandigheden de kans wordt gegeven om sieraden te maken. Spelenderwijs worden eerlijke arbeidsprincipes bijgebracht. Kwaliteit wordt beloond, maar hoe meer productie des te meer inkomen.

Hoop

Er worden ook materialen van natuurlijke middelen gemaakt, zoals hout, steen, noten en andere zaden. EsperanzArt zorgt verder voor de verkoop van de sieraden. Het vindt zijn weg naar binnen en buitenland. EsperanzArt geeft weer hoop aan de tienermeiden.

Webwinkel

Binnenkort wordt er via een webwinkel in Nederland producten van EsperanzArt verkocht. Zodra we meer informatie hebben, zullen we dit laten weten via onze website. 

ESME

De werkplaats maakt deel uit van ESME (End Slavery Ministry Ecuador) een Ecuadoriaanse Stichting die door iTeams NL werkers is opgericht. Ook Casa Adalia maakt daarvan deel uit. 

Ondersteunen

Wilt u EspereranzArt met een gift helpen dan is dat zeer welkom. Het blijft een liefdadigheidsproject waar niet alles vanuit de verkoop kan worden bekostigd. Uw bijdrage is welkom op bankrekening: 

NL55 RABO 0155 6677 69 t.n.v. ITeams o.v.v. ES-EA 

Geven

Onze projecten worden mogelijk gemaakt door uw bijdragen. Hierdoor helpt u mensen en mensengroepen in hun veranderingsproces.

Ga naar Geven is Leven

iTeams NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op.