Ongedocumenteerde vrouwen, daar zet Marije Companjen zich voor in. Als vluchtelingen kwamen deze vrouwen naar Nederland gekomen, maar tussen wal en schip geraakt.Terugsturen naar land van herkomst kan niet, maar blijven in Nederland eigenlijk ook niet.

Marije gaf haar baan als orthese-technicus er voor op. Al sinds een paar jaar trekt zij op met deze vrouwen. Via een vrijwilligersnetwerk in en rond Rotterdam. Zij kreeg visie om een woongemeenschap voor een aantal vrouwen te ontwikkelen. Tijdelijke opvang in afwachting van, van wat dan ook. Een veilige plek om fysiek en emotioneel tot rust te komen. Waar naast Bed, Bad en Brood ook Begeleiding wordt gegeven. Waar vrouwen zich kunnen ontplooien en toewerken naar een hoopvolle toekomst. Hier in Nederland of elders.

Marije haar visie werd een project en draagt nu de naam Safe Haven. Het project werd een team met een eigen legale status (stichting). Een huis werd gevonden, en een programma staat in de steigers en vrijwilligers staan te trappelen om echt van start te gaan. Klik hier voor meer informatie of ga naar de Safe Haven project webpagina. 

Marije wordt door een vriendenkring via iTeams NL ondersteund. En is fulltime met vluchtelingenwerk bezig. In Safe Haven maar ook in een netwerk met andere organisaties in de Rotterdamse regio.

Nieuwsbrief en thuisgemeente 

Marije stuurt regelmatig een nieuwsbericht en gebedspunten. Als u die wilt ontvangen, kunt u ze hier aanvragen.

De thuisgemeente van Marije is Crossroads, Rotterdam.

Ondersteunen

Marije zet haar tijd en talenten met passie in voor het werk. Ze is voor haar levensonderhoud afhankelijk van giftgevers. Als u haar financieel wilt ondersteunen kan dat door uw bijdrage over te maken naar bankrekening: 

NL88 RABO 0123 1970 07 t.n.v. ITeams o.v.v. VW-RD Marije

BIC RABO: RABONL2U

iTeams NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op.