De kwetsbaren in deze wereld daar zet Marije Companjen zich voor in. Dit begon met kwetsbare ongedocumenteerde vrouwen. Vrouwen die ongekend en ongezien zijn, ver weg van wat ooit hun thuis was.

Jaren trok ze op met deze vrouwen totdat ze de visie kreeg om een gemeenschap voor een aantal vrouwen te ontwikkelen. Tijdelijke opvang in afwachting van, van wat dan ook. Een veilige plek om fysiek en emotioneel tot rust te komen. Waar vrouwen zich kunnen ontplooien en toewerken naar een hoopvolle toekomst. Hier in Nederland of elders.

Marije haar visie werd een project en het project werd een stichting Safe Haven. Nu is er een huis waar al reeds 5 jaar vele vrouwen een tijdelijk thuis hebben gevonden. Klik hier voor meer informatie of ga naar de Safe Haven project webpagina. 

Ondertussen hebben ook andere groepen haar aandacht gekregen. Zoals het thema mensenhandel en de betrokkenen daarin, slachtoffers en daders. Ze heeft de Post HBO Bestrijding Mensenhandel succesvol afgerond en is onder andere in binnen en buitenland actief in diverse netwerken in de bestrijding van dit ongelofelijke kwaad.

In 2022 met de crisis in Oekraïne hebben de mensen in oorlogstijd een bijzondere plek in het hart van Marije gekregen. Na 3 herstelwerkreizen heeft ze besloten om in 2023 zich voor bepaalde tijd te vestigen in Irpin, Oekraïne. Dit doet zij in samenwerking met de organisatie van Hope4Ukraine.nl en de Irpin Bible Church.

Nieuwsbrief en thuisgemeente 

Als u de persoonlijke nieuwsbrief van Marije wilt ontvangen om op de hoogte te blijven, kunt u die hier aanvragen.

De thuisgemeente van Marije is de Roots community in Poortugaal.

Ondersteunen

Marije zet haar tijd en talenten fulltime met passie in voor het werk. Ze is voor haar levensonderhoud afhankelijk van giftgevers. Als u haar financieel wilt ondersteunen kan dat door uw bijdrage over te maken naar bankrekening:

NL88 RABO 0123 1970 07
iTeams o.v.v. VW-RD Marije
BIC RABO: RABONL2U

iTeams NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op.