Waarom zou je je aansluiten bij een zendingsorganisatie? Waarom niet gewoon gaan en doen waar de Heer je voor geroepen heeft? 

Dit zijn een aantal van de vragen die vaak gesteld worden door mensen die zich aan het oriënteren zijn op zending. Hier zijn een aantal redenen waarom het aansluiten bij een zendingsorganisatie zoals iTeams NL een stap in de juiste richting is.

  • We hebben ervaring en expertise- door de jaren heen hebben we geleerd wat er voor nodig is om je uit te zenden en je op het veld te houden, we hebben ervaring in de gebieden die je nodig hebt op jouw zendingsavontuur.
  • We bieden training-training in het cross-culturele leven, in het leren van een nieuwe taal, team werk, geestelijk welzijn en meer is een sleutel tot succes op het zendingsveld.
  • We bieden ondersteuning thuis en op het veld-naar het veld vertrekken kan een uitdagend proces zijn en we zijn er voor je om je te bemoedigen en je door deze tijd heen te loodsen. En als je dan op het veld bent, helpen we je op koers te blijven met je missie, ondersteunen we je als dingen niet gaan zoals gepland en in een crisis bieden we zorg op maat.
  • We bieden ook zorg als je weer terug keert naar Nederland-terugkeer na een korte of lange tijd op het veld brengt een aantal uitdagingen met zich mee en wij zullen je helpen in dit proces door te voorzien in een debriefing en begeleiding in het re-entry proces.

iTeams NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op.